Meniu Închide

Alexandra Militaru – o tânără cu o poveste de succes în antreprenoriat

Pentru tinerii NEETs Constanta

Am găsit un exemplu de poveste de succes ce implică o tânără, un plan de afaceri și începutul unui antreprenoriat de succes imediat după finalizarea studiilor.

Alexandra Militaru, o antreprenoare din Ploieşti, a ieşit de pe băncile Facultăţii de psihologie şi a ales să îşi deschidă primul business în acest domeniu, anume clinica integrată de psihologia sănătăţii Clear Mind.

Alexandra Militaru nu a avut experienţa angajatului, însă încă din adolescenţă şi-a dorit să devină antreprenor. Investiţia în deschiderea clinicii a ajuns la circa 100.000 de euro, bani proveniţi din fonduri europene nerambursabile.

„M-a pasionat antreprenoriatul din perioada adolescenţei, în timpul liceului am avut cursul de educaţie antreprenorială şi m-am implicat în proiecte, în scrierea planurilor de afaceri şi aşa am început să mi se contureze ideea de a deschide propria afacere. Am terminat Facultatea de psihologie şi mi-am deschis propria clinică, cred că a fost mai dificil aşa, dar îmi oferă mai multe satisfacţii să lucrez pentru mine şi să îmi construiesc visul“, spune Alexandra Militaru.

Sperăm ca povestea ei să vă inspire și să vă dea curajul de care aveți nevoie pentru alege să vă înscrieți la cursul de formare antreprenorială, dacă asta vă doriți.

Interviul Alexandrei Militaru și povestea Clinica Clear Mind se regăsesc în linkul de aici


Sursa foto: www.zf.ro/afaceri-de-la-zero