Meniu Închide

Ultima actualizare decembrie 2021

Termenii si condițiile de mai jos se referă la navigarea sau înscrierile efectuate prin site-ul www.neetsct.ro și participarea la cursurile și evenimentele din cadrul proiectului „Pentru Tinerii NEETs” Constanța. Pentru a avea toate informaţiile legate de condiţiile înscrierii şi participării în proiect, vă rugăm să citiţi cu atenţie cele de mai jos. În cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la telefon  0720961660 sau e-mail la office@fundatia-amfiteatru.ro.

INFORMAȚII DESPRE ÎNSCRIEREA ÎN PROIECTUL „PENTRU TINERII NEETS” CONSTANȚA

Înscrierea în proiectul „Pentru Tinerii NEETs” Constanța se face prin telefon, e-mail sau direct la sediul partenerului de proiect – Agentia Județeană pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanța, denumit în continuare AJOFM Constanța. Pentru înscriere directă puteți apela numărul de telefon 0720961660 sau folosi formularul din secțiunea Contact din acest site. Numărul este cu tariful normal aplicat de operatorul dumneavoastră de telefonie mobilă.

Înscrierea în proiect și participarea la cursurile și evenimentele organizate sunt gratuite.

CONDIȚII CE TREBUIE ÎNDEPLINITE PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN PROIECT

Condițiile obligatorii pentru înscrierea în proiect sunt simultan: vârsta cuprinsă între 16-29 de ani și rezidența pe teritoriul județului Constanța.

Înscrierea se face direct la AJOFM Constanța, prin telefon sau prezentarea la sediul din  Strada Lacului nr. 14, Constanța.

DESPRE CURSURI ȘI EVENIMENTE

Lista integrală a cursurilor ce se desfășoară în cadrul acestui proiect, precum și numărul specific de ore și  competențele ce pot fi dobândite sunt detaliate în secțiunea Cursuri a acestui site.

Lista evenimentelor ce au loc în cadrul acestui proiect vor fi prezentate în secțiunea Evenimente – Caravana, Târguri de Joburi și Mese Rotunde.

INFORMAȚII DESPRE DESFĂȘURAREA CURSURILOR ȘI EVENIMENTELOR

Datele și orele de desfășurare ale cursurilor și evenimentelor vor fi stabilite în funcție de localizarea, perioada și numărul persoanelor eligibile ce se înscriu în proiect. Informarea persoanelor înscrise în grupul țintă ce se califică pentru acele cursuri și localizare va fi făcută de către AJOFM Constanța prin responsabilul de proiect desemnat.

INFORMAȚII DESPRE PARTICIPAREA LA CURSURI ȘI EVENIMENTE

Înregistrăm pe liste și documentăm fotografic cursurile și evenimentele din cadrul acestui proiect. Fotografiile realizate sunt utilizate exclusiv pentru acțiunile de comunicare și pentru raportarea proiectului. Dacă doriți să nu fiți fotografiat/ă vă rugăm să menționați acest lucru. Idem și pentru înregistrări video, când este cazul.

Reguli pentru o bună desfășurare a cursurilor și evenimentelor:

Vă rugăm să aveți o atitudine respectuoasă față de echipa de implementare a proiectului și ceilalți participanți.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta participanți în stare de ebrietate sau sub influența stupefiantelor.

Ne rezervăm dreptul de a exclude din curs sau eveniment orice participant care face remarci discriminatorii la adresa celor prezenți sau comportă atitudini agresive.

În cazul în care nu mai doriți să participați la cursurile sau evenimentele din cadrul acestui proiect vă rugăm informați în timp util responsabilul din partea AJOFM Constanța.