Meniu Închide

Caravana angajării

Caravana angajării urmărește să aducă angajatorii mai aproape de tinerii înscriși în grupul țintă al proiectului. Daca ai între 16-29 de ani, reședința în județul Constanța, nu urmezi nicio formă de învățământ, nu ai un loc de muncă, dar îți dorești unul – te poți înscrie în proiect. 

Evenimentele se desfășoară în localități apropiate de reședința celor ce fac parte din proiect și facilitează întâlnirea cu angajatori relevanți pentru profilele lor. Ca beneficiar înscris în proiect, poți avea un  un dialog direct cu angajatorii, asistat fiind de experții din cadrul proiectului, în cazul în care ai nevoie. Vom face tot posibilul ca acțiunile să aibă loc într-o locație cât mai aproape de locul unde tu locuiești, iar efortul din partea ta să fie cât mai mic. 

Vor fi prezentate cursurile de calificare și de specializare prevăzute în proiect, stimulentele pentru fiecare în parte, precum și locurile de muncă disponibile la momentul acela și posibilitățile tale de angajare – imediate și după cursuri.

Evenimentele se vor organiza pe măsura înscrierii beneficiarilor în grupul țintă, în locații care să le permită acestora participarea.

Vrei să te înscrii în proiect? 

Sună acum!