Meniu Închide

Cum facem să fie mai ușoară revenirea la un loc de muncă

Pentru tinerii NEETs Constanta

Atunci când ai făcut o pauză lungă după ce ai terminat studiile, este normal să te încerce o stare de incertitudine și de neîncredere în forțele proprii. Lucrurile se schimbă în jurul tău, tehnologia avansează rapid. Poți sta liniștit, ni se întâmplă celor mai mulți dintre noi.

Un prim pas în găsirea liniștii interioare și a siguranței ar putea fi un curs care să îți ofere o calificare. Aceasta s-ar traduce în diploma și ore de practică. Dacă alegi să faci cursul gratuit în cadrul proiectului „Pentru tinerii NEETs”, atunci s-ar putea concretiza și cu un posibil loc de muncă. Acest lucru va depinde de tine, de dorințele tale și de potențialii angajatori care vor avea locuri de muncă în perioada aceea. Specialiștii noștri pot fi alături de tine la interviu și te pot ajuta, gratuit, și cu pregătirea acestuia.

În cazul în care ai absolvit 12 clase, te poți înscrie la cursul de competențe antreprenoriale și, după absolvire, poți aplica pentru subvenția de 48.751 lei cu care să pornești propia ta afacere.

Pentru a te înscrie în proiect trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

  • Locuiești în județul Constanța
  • Ai între 16-29 de ani.
  • Nu ești angajat, nu ai nicio sursă de venit și nu urmezi o formă de educație sau formare

Dacă ești interesat

Sună acum!