Meniu Închide

Cum te ajută cursurile de calificare

Probabil ai văzut în secțiunea „Piața muncii” locurile de muncă vacante din județul Constanța.

Vei observa că am ales în acest proiect cursuri de calificare care să răspundă acestor nevoi și care să te ajute să-ți găsești ușor un loc de muncă. Dacă siguranța financiară te preocupă, atunci poți alege din lista de cursuri ce ți se potrivește cel mai bine și pornești la drum cu dreptul. La finalul cursului, după obținerea diplomei, vei primi și o indemnizație. Valoarea acesteia va depinde de numărul de ore de curs.

Faci un curs gratuit, obții o diplomă de calificare, primești o indemnizație, iar apoi și consultanță, tot gratuită, pentru a te angaja.

Specialiștii din cadrul proiectului te pot ajuta prin serviciile de orientare și consiliere profesională să alegi ce ți se potrivește cel mai bine, în funcție de nivelul de educație și aspirațiile personale. Ne străduim să ajungem cât mai aproape de tine, pentru a-ți fi cât mai ușor să participi la cursuri, interviuri și evenimente profesionale. Angajatorii pe care îi aducem la evenimente vor fi, deasemenea, cei care au locuri de muncă unde poți ajunge cât mai repede și mai ușor.

În cazul în care ai absolvit 12 clase și ai o idee de afacere, te încurajăm să aplici pentru cursul de competențe antreprenoriale, iar apoi să înscrii planul de afaceri în concursul pentru obținerea subvenției de 48.751 lei. Vei afla cum să îl scrii chiar în cadrul cursului.

În secțiunea Știri găsești o serie de articole care pot răspunde la întrebările pe care le ai. Pentru oricare altele, legate de proiect

Sună acum!