Meniu Închide

Cum te ajută proiectul „Pentru Tinerii NEETs”

Pentru tinerii NEETs Cosntanta

Mediul în care trăiești își pune puternic amprenta asupra ta. Treptat, vei interioriza valorile familiei sau a grupului de prieteni. Își vei dori să fii la unison cu cei care îți sunt aproape și te înțeleg. Vei ajunge să ai aceleași preocupări și probleme ca și ei. Dacă ei nu au de lucru, cel mai probabil nici tu nu vei avea.

Dacă îți dorești mai mult de la viață și ești dispus să faci ceva pentru asta, avem un proiect interesant pentru tine. „Pentru Tinerii NEETs” urmărește dezvoltarea profesională și integrarea pe piața muncii a tinerilor NEETs din județul Constanța contribuind la reducerea inegalităților sociale.

Acțiunile integrate din cadrul proiectului urmăresc creșterea gradului de ocupare și îmbunătățirea nivelului de competențe pentru tinerii NEETs din județul Constanța. Proiectul urmărește ca tinerii înscriși ca beneficiari să primească sprijin în dobândirea unui nivel mai crescut de calificare, pentru a putea fi reintegrați pe piața muncii sau a demara o afacere proprie.

Am creat un cadrul în care să te simți respectat și încurajat, să te cunoști mai bine și să îți valorifici aptitudinile. Specialiștii noștri te vor sprijini cu consiliere și orientare profesională pentru a alege un curs de calificare ce ți se potrivește. După alegerea cursului te ajutăm să completezi documentele de care ai nevoie pentru a aplica pentru un loc de muncă aproape de casa ta. În cazul în care ai nevoie putem fi alături de tine la interviu.

Dacă îți dorești mai mult și ești dispus să investești timp și energie, atunci acest proiect te poate ajuta. Obții o calificare cu cerere pe piața muncii din județul Constanța, ai o diplomă și susținere pentru obținerea unui loc de muncă.

Află mai multe de pe site, de la noi sau de la partenerii din proiect:

www.neetsct.ro

FUNDAȚIA AMFITEATRU

Telefon: 021.3125840

E-mail: office@fundatia-amfiteatru.ro

AGENȚIA JUDEȚEANĂ DE PLASARE A FORȚEI DE MUNCĂ CONSTANȚA

Telefon: 0241.481.531

E-mail: constanta@anofm.gov.ro