Meniu Închide

Ești tânăr și n-ai un loc de muncă? Proiectul adresat tinerilor NEETs îți deschide ochii către independența financiară

Vrei un job stabil și bine plătit, mai multă predictibilitate și contribuții de asigurări sociale? Ai deviat de la drumul pe care ai pornit și n-ai beneficiat de-o a doua șansă? Te-ai săturat de conotațiile negative ale NEETs promovate de mass-media?

Proiectul Pentru tinerii NEETs se adresează tuturor persoanelor cu vârsta între 16-29 de ani, care nu sunt încadrate nici în sistemul de educație, nici în vreo altă formulă de ocupare sau formare profesională.

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că te identifici cu NEETs și ești (cel puțin) curios să vezi cum anume poți obține mai multă independență financiară. Participarea îți va aduce numeroase beneficii practice și emoționale, și vei face parte dintr-o comunitate de oameni cu probleme și interese similare.

Atunci când oamenii își înțeleg potențialul pe termen lung și contextul educațional, sunt împuterniciți să-și conceapă viitorul. Îți vom demonstra că nu ești singur și că-ți poți schimba perspectivele. Te vom convinge că vrei mai mult de la viață și de la propriile aspirații, că jobul pe care ți-l dorești e aproape!

Iată câteva din lucrurile pe care ți le oferim:

  • Înscrierea în grupul-țintă (NEETs) prin AJOFM Constanța și acces nelimitat la ofertele de muncă, stagii de formare profesională și alte informații relevante;
  • Posibilitatea alegerii între mai multe opțiuni de curs, pentru a corespunde nevoilor și nivelului pregătirii tale;
  • Informații utile pentru dezvoltarea personală;
  • Participarea la cursuri și evenimente de profil;
  • Diplomă de absolvire recunoscută de autorități;
  • Consiliere permanentă și sprijin în vederea angajării;
  • Oferte concrete de angajare;

Pentru tinerii NEETs îți arată cum să obții competențe și ajutor financiar în vederea deschiderii propriei tale afaceri. În cadrul sesiunilor noastre de antreprenoriat (curs & subvenție), vei avea ocazia să cunoști câteva din poveștile de succes ale tinerilor NEETs, să intri în contact cu mediul de afaceri și cu oameni având o bogată experiență în domeniul ocupării forței de muncă.

Pentru tinerii NEETs te încurajează să deprinzi cunoștințe și abilități utile, să dezvolți anumite comportamente și să-ți schimbi atitudinea generală față de reintrarea în educație, piața muncii sau formarea profesională.

Sună acum!