Meniu Închide

Medierea profesională

Pentru tinerii NEETs Constanta

Medierea profesională permite tinerilor înscriși în proiect să se prezinte cât mai bine în fața angajatorilor, pentru a obține un loc de muncă sigur și care să li se potrivească.

Este foarte probabil să te încerce sentimente de nesiguranță în timpul unui interviu cu un potențial angajator. Mai ales dacă a trecut mult timp de când ai terminat școala sau ai fost angajat, dacă nu ești convins că ai calificarea necesară pentru un salariu corect, dacă te afli într-o situație de vulnerabilitate sau dacă te-ai simțit discriminat în trecut.

În cadrul proiectului, beneficiezi de consiliere și mediere profesională care îți permit să ai mai multă încredere în tine, în potențialul angajator și să faci o impresie cât mai bună în cadrul discuțiilor pentru viitorul tău loc de muncă.

Experții din echipa de proiect vor porni de la planul tău individual de acțiune și îți vor prezenta ofertele de muncă ce ți se potrivesc și sunt în apropierea zonei în care tu locuiești, te vor ajuta să pregătești documentele pentru a aplica, iar ulterior pot fi alături de tine la întâlnirile cu angajatorii.