Meniu Închide

O nouă calificare

Pentru tinerii NEETs Constanta

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se confruntă cu provocări tot mai mari. Piaţa forţei de muncă este într-o schimbare rapidă, încercând să se adapteze mereu la noi cerinţe. Angajatorii au așteptări mari din partea angajaţilor, dar uneori oferă mai puține avantaje. Astfel, învăţarea pe tot parcursul vieţii a devenit esenţială pentru a putea ţine pasul cu cererea de competenţe noi.

Privit în acest context, proiectul „Pentru tinerii NEETs Constanța” aduce o serie de avantaje. Ajută tinerii între 16-29 de ani să afle ce loc de muncă li se potrivește, cum pot ajunge la el și cum pot beneficia de ajutor financiar la finalul acestui proces. Echipa de specialiștii identifică împreună cu ei abilitățile personale și aleg un curs de calificare corespunzător acestora și dorințelor de evoluție profesională. La finalizarea acestuia, după obținerea diplomei de calificare, îi pun în legătură cu angajatori și îi consiliază pentru interviu.

Proiectul este o alternativă bună și pentru cei care își doresc să încerce ceva diferit de pregătirea pe care o au deja. Cursurile recomandate sunt selectate în funcție de cerințele pieței muncii din județul Constanța.

Pe tine ce curs te interesează?

➡️ Lucrător spații verzi

➡️Lucrător în comerț

➡️ Lucrător în gospodăria agroturistică

➡️ Lucrător pensiune turistică

Scrie-ne în secțiunea 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 sau

Sună acum!