Meniu Închide

Târgurile de joburi

Târgurile de joburi au scopul de a facilita întâlnirea dintre angajator și persoanele înscrise în proiect ce își doresc un loc de muncă. Încercăm să le organizăm astfel încât să implice un efort cât mai mic și un drum cât mai scurt pentru toți ce doresc să participe.

Daca ai între 16-29 de ani, reședința în județul Constanța, nu urmezi nicio formă de învățământ, nu ai un loc de muncă, dar îți dorești unul – te poți înscrie în proiect.

Ne străduim ca ofertele de muncă să reflecte nevoile firmelor locale și competențele profesionale ale beneficiarilor din proiect. Ținem cont că este foarte posibil să ai o motivație scăzută, după o perioadă lungă de inactivitate și incertitudine și vrem să te sprijinim pe tot parcursul acestui proiect.

Ca participant vei fi susținut în vederea angajării și consiliat permanent, astfel încât drumul către câștigurile pieței muncii să fie unul cât mai ușor.

Evenimentele urmează să aibă loc în locații cât mai apropiate de locul în care locuiesc cei înscriși în proiect, pentru a le permite participarea fără a avea cheltuieli de transport.

Vrei să te înscrii în proiect? 

Sună acum!