Meniu Închide

Vrei să te angajezi, dar nu ai pregătire

Pentru tinerii NEETs Constanta

Sunt perioade când lucrurile se schimbă radical în jurul tău. Constați că pentru tine aceasta se traduce în dificultăți în obținerea unui job bine plătit sau aproape de casă. Pregătirea pe care o ai și care ți-ar fi fost suficientă în urmă cu 1-2 ani ca să obții un salariu bun și un contract pentru normă întreagă, acum nu mai are căutare. Acum nu ai un loc de muncă, nu ai nicio sursă de venit, nu urmezi nicio formă de educație sau formare. Ce poți să faci?

Poți să obții o nouă calificare, iar cunoștințele și diploma pe care le vei avea să te ajute să convingi o companie din zonă să te angajeze. Interesează-te care sunt calificările care se caută acolo unde ești tu și alege ce ți se potrivește cel mai bine.

Dacă locuiești în județul Constanța și îndeplinești criteriile necesare, poți aplica pentru cursuri gratuite, pentru calificările cele mai căutate acum în județ. După finalizarea cursului și susținerea examenului primești diplomă și subvenție în bani.

Dacă ai absolvit 12 clase poți alege cursul de antreprenoriat. Vei dobândi abilitățile de care ai nevoie pentru a creiona un plan de afaceri cu care poți aplica pentru subvenția de 48.751 lei care îți va permite înființarea unei firmei noi și demararea propriei tale afaceri.

Înscrie-te în proiect și beneficiază de cursurile gratuite. Click aici.

Află care sunt toate cursurile gratuite pe care ți le-am pregătit. Click aici.